El CN Terrassa presenta una multitudinària secció de futbol

El club compta enguany amb 27 equips i 362 futbolistes

Redacció
23 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:16h
Secció de futbol del CN Terrassa 2017-2018.
Secció de futbol del CN Terrassa 2017-2018. | CN Terrassa
La secció de futbol del Club Natació Terrassa, que compta amb el patrocini de Salt Idiomes, va presentar-se oficialment divendres passat a la tarda. L’acte va comptar amb la presència de la vicepresidenta esportiva del club Cristina Rey, del gerent de Salt Idiomes José Luis Cano i del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa Dani Nart.
 
Rey va donar la benvinguda al club als jugadors i pares que s’han incorporat a la secció aquesta temporada. “Som conscients que heu dipositat la vostra confiança en nosaltres per tal que contribuïm a nivell esportiu en la formació dels vostres fills, motiu pel qual us donem les gràcies”, va afirmar.
 
La vicepresidenta esportiva va destacar la importància que té per al club la secció de futbol. “Estem parlant de 362 futbolistes distribuïts en 27 equips, és a dir, es tracta d’un volum d’esportistes molt notable”. En aquest sentit, va remarcar “la bona feina del cos tècnic per tal que tot es desenvolupi amb èxit”.
 
362 futbolistes en 27 equips
 
Els 362 futbolistes que integren els 27 equips de la secció van fer-se la foto de família a les escales de la Plaça Dura. Posteriorment, tots els jugadors van desfilar pel camp just abans de fer-se la foto oficial d’equip de la temporada.