El CN Terrassa s'estrena a la lliga amb un triomf treballat contra el Dos Hermanas

L'equip de Xavi Pérez es va imposar a casa per 14 a 9

23 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 14:25h
El CN Terrassa va debutar dissabte a la Lliga Iberdrola Divisió d’Honor Femenina de waterpolo amb un triomf treballat contra el CW Dos Hermanas (14-9). El conjunt de Xavi Pérez va dominar el partit, però no va ser fins al final del tercer període quan va establir una diferència significativa. Abans de l’inici del matx, es va guardar un minut de silenci per la mort de l’exwaterpolista Raúl Gallego.

Les egarenques van inaugurar el marcador ben aviat gràcies a un llançament exterior d’Anna Roldán. Les visitants van reaccionar de seguida i, amb un parcial de 0 a 2, obra de Xenia Sánchez, van situar-se per davant per única vegada en tot el partit. Una acció en jugadora de més culminada per Ángela Ruiz i un penal transformat per Olga Descalzi van comportar que les de Xavi Pérez recuperessin la iniciativa (3-2). El CN Terrassa va mantenir l’estret marge fins al final del quart després de les dianes de María Roldán per part andalusa i de Descalzi per part local.

En el segon període, les terrassenques van col·locar-se de seguida amb tres gols d’avantatge. Sierra Smiley, des de la boia, i Marta Recio, de penal, en van ser les artífexs (6-3). El conjunt de Tiago Santos, però, va replicar amb dues dianes consecutives de Garzón i de Raquel Roldán. Recio, que va completar un partit excel·lent, va repetir per situar el 7 a 5 amb què es va arribar al descans.

A la represa, el CN Terrassa va seguir madurant la victòria. Ruiz, en una jugada de múrria des de la boia, va anotar el vuitè. Dues situacions en superioritat numèrica resoltes per Recio i Descalzi van enfilar l’electrònic fins al 10 a 5. El Dos Hermanas va mirar de reenganxar-se a la lluita pel triomf amb un nou parcial de 0 a 2, amb Miranda i María Roldán com a protagonistes. No obstant, un penal en els darrers segons del tercer període va possibilitar que Recio marqués un 11 a 7 tranquil·litzador.

L’equip de Xavi Pérez va saber gestionar la renda adquirida en l’últim quart. María Roldán, la millor de les visitants, va estrènyer el marge, però un revers fantàstic de Recio des de la boia, un contracop culminat per Noelia Mora i un penal materialitzat per Descalzi van abaixar la persiana al partit (14-8). Ja en el darrer minut, Díaz va anotar el 14 a 9 definitiu.

Visita de l’Escuela Waterpolo Zaragoza

El CN Terrassa tornarà a jugar a casa el proper cap de setmana. Rebrà l’Escuela de Waterpolo Zaragoza en partit corresponent a la 2a jornada de la Lliga Iberdrola Divisió d’Honor. El matx es disputarà dissabte 28 d’octubre a les 16.00h.