Set accidents de trànsit amb diversos ferits en un dijous de pluja a Terrassa

La Policia Municipal va intervenir en tres atropellaments, dues col·lisions i dues sortides de via

Redacció
20 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:06h
Els dies de pluja acostumen a comportar més accidents de trànsit, i aquest dijous no va ser una excepció. La Policia Municipal de Terrassa va intervenir en set accidents, amb diversos ferits.

Agents de la Policia Municipal van haver d’intervenir aquest dijous en un total de tres atropellaments de vianants. El primer va tenir lloc a les 7.50 h, a la carretera de Montcada amb carrer de Roger de Llúria, al Segle XX. Un vianant va ser atropellat mentre creuava la calçada per un pas degudament senyalitzat. Poc després, a les 9.50 h, al carrer dels Jocs Olímpics, a l’alçada del carrer dels Voluntaris, un turisme que accedia a l’esmentada via va atropellar un vianant que creuava la calçada pel pas de vianants. I, finalment, cap a les 21.25 h, a la ronda de Ponent amb l’avinguda de l’Abat Marcet, un altre vianant va rebre l’impacte d’un vehicle.

Els agents policials també van intervenir en dos casos de col·lisions de vehicles per encalç. El primer va tenir lloc a les 8.05 h, al lateral de l’autopista C-58, a l’alçada del punt quilomètric 17; i el segon, a les 13.20 h, al carrer de Colom, entre els carrers del Sindicat i del Bages, a Can Palet. En aquest últim accident va haver d’intervenir també una dotació de Bombers, ja que hi havia una persona ferida a l’interior d’un vehicle.

La primera de les dues sortides de vehicles de la via va tenir lloc a les 13.25 h, al carrer de l’Anoia, a l’alçada del carrer de Llobregat, on un conductor va perdre el control del seu vehicle i va impactar amb una torreta elèctrica. A les 15 h, a la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer de Menéndez y Pelayo, va tenir lloc la segona, en caure al terra el conductor d’un ciclomotor a causa de les condicions climatològiques. Els ferits d’aquest accidents van ser traslladats per ambulàncies al servei d’urgències de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.