Els perruquers de Castellbisbal tallaran cabells per als nens amb càncer

Una proposta solidària pretén recaptar fons per ajudar els infants hospitalitzats a Sant Joan de Déu

Redacció
20 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:37h
Castellbisbal acollirà el proper diumenge la primera edició de la iniciativa "El teu cabell és solidari". Una vintena de perruquers de Castellbisbal, Terrassa i Sant Boi de Llobregat tallaran el cabell i la barba a tots aquells que vulguin col·laborar amb un donatiu de només 8 euros que anirà destinat a ajudar els nens amb càncer de l'Hospital Sant Joan de Déu.
 
La iniciativa solidària, que pretén recaptar fons, ha estat promoguda per dos perruqueries de Castellbisbal, Stil Eva i Joel Perruquers. Després de participar en una proposta similar a Cambrils, van decidir fer el mateix al seu poble. Nombrosos establiments i veïns ja s’han adherit per col·laborar en aquesta jornada solidària.
 
L’acte tindrà lloc a La Bassa de Castellbisbal (a prop de l’Ajuntament) de deu del matí a dues del migdia de diumenge. Estarà amenitzat durant tot el matí pels Diables de Castellbisbal i el grup de percussió de Molins de Rei.
 
Tots els fons recollits es destinaran al programa Hospital Amic de Sant Joan de Déu, que té un gran objectiu: fer tan positiva com sigui possible l’experiència dels nens hospitalitzats.