El CN Terrassa treu un punt de la piscina del Mataró

El conjunt de Dídac Cobacho va arribar al darrer període amb un avantatge de dos gols però no va poder retenir el triomf

19 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:21h
El CN Terrassa va empatar a set a la piscina del Quadis CN Mataró en partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor masculina de waterpolo. El conjunt de Dídac Cobacho va arribar al darrer període amb un avantatge interessant de dos gols (5-7), però finalment va haver de conformar-se amb un punt després de la reacció final dels maresmencs.

El matx va esdevenir equilibrat i amb alternatives. Els egarencs van protagonitzar una bona arrencada que es va reflectir amb un parcial de 0 a 2. Als dos minuts i mig de joc, Sergi Mora va inaugurar el compte, mentre que, mitjan període, Oriol Rodríguez va marcar el segon. En el tram final del quart, els de Beto Fernández van retallar distàncies de la mà de Veich, que va batre Aguilar en home de més (1-2).

En el segon període, els locals van capgirar l’electrònic amb un parcial de 3 a 0. Yáñez va empatar a dos només començar el quart. Poc després, una acció en superioritat numèrica va permetre Barbena anotar el 3 a 2. L’esquerrà Corbalán va completar el parcial mitjan període. A dos minuts del descans, Bernat Sanahuja va estrènyer el marge (4-3).

A la represa, va aparèixer la millor versió del CN Terrassa, que va tornar a prendre les regnes del matx. El Mataró va col·locar-se novament amb dos gols a favor gràcies a l’encert de Yáñez en home de més. La rèplica del conjunt de Dídac Cobacho va ser fulgurant. Va encadenar un 0 a 4 que situava el partit coll avall. Marc Salvador, en superioritat, va marcar el quart, poc abans que Donat Galeev anotés el 5 a 5. Dues fuetades de Bernat Sanahuja van enfilar el marcador fins al 5 a 7 en finalitzar el tercer període.

Malauradament, els egarencs no van poder assegurar el triomf en l’últim quart. A menys de quatre minuts per a la conclusió, van disposar d’un penal que hagués suposat la sentència, però Lloret va aturar el llançament de Sergi Mora. En l’acció següent, els maresmencs van reduir el marge per mitjà de Barbena en home de més. A poc més de dos minuts per a la botzina, Veich, també en superioritat, va marcar el 7 a 7 definitiu.

Visita del CN Barcelona

El CN Terrassa tornarà a jugar d’aquí a només dos dies. El conjunt de Dídac Cobacho rebrà el CN Barcelona dissabte (18.00h) en partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor.