Un conductor ebri i sense carnet xoca amb un cotxe aparcat i envesteix un vehicle policial

L'individu, que es va saltar un semàfor i es va negar a bufar, va acabar detingut per desobediència

Redacció
19 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:12h
Un conductor sense carnet, ebri i que circulava amb el vehicle sense matrícula davantera va protagonitzar un incident aquest dimecres a la nit en envestir un cotxe de la Policia Municipal de Terrassa, quan la patrulla intentava que s'aturés.

Poc abans de la mitjanit, la patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va observar un turisme que circulava sense la placa de matrícula davantera per la carretera de Castellar i, en arribar a la cruïlla amb el carrer de Renaixement va passar el semàfor en fase vermella.

Els agents van fer indicacions al conductor perquè atures el vehicle, però aquest en va fer cas omís i va seguir fent ziga-zagues pel carrer del Renaixement. La patrulla es va situar en paral·lel per indicar al conductor de nou que s’aturés, i aquest va respondre envestint lateralment el cotxe patrulla fins aturar-se, finalment, a l’alçada del carrer del Periodista Grané.

El conductor presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l’alcohol i es va negar a fer les proves d’alcoholèmia, motiu pel qual va ser detingut per un presumpte delicte de desobediència. El conductor tampoc no presentava cap autorització administrativa per conduir vehicles a motor.

Minuts després, una patrulla comissionada per un accident de trànsit al carrer de la Mola va trobar la placa de matrícula davantera que li faltava al vehicle implicat en l’incident. Segons els primers indicis, aquest vehicle havia estat implicat en un accident uns minuts abans, quan el vehicle circulava pel carrer del Castellsapera i va col·lidir amb un vehicle estacionat quan intentava accedir al carrer de la Mola.

La Policia Municipal obrirà diligències judicials i el conductor serà investigat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i per un presumpte delicte de desobediència, al negar-se a realitzar les proves d’alcoholèmia.