Fundació Mina lliura 13.500 euros per als estudiants de famílies amb dificultats econòmiques

La donació es reparteix entre gairebé una trentena d'escoles d'infantil i primària de Terrassa

Signatura conjunta de convenis del president de Mina, Marià Galí, i les escoles de Terrassa.
Signatura conjunta de convenis del president de Mina, Marià Galí, i les escoles de Terrassa. | Fundació Mina
Redacció
17 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:38h
Ja estan en marxa els convenis d'aplicació del Programa d'Ajuts Escolars que impulsa l'empresa Mina Aigües de Terrassa des de la seva fundació pel curs 2017-2018. El president de la companyia, Marià Galí, va oficialitzar ahir la signatura conjunta. 

Aquest Programa consisteix en un ajut que entrega la Fundació a les escoles de Terrassa, amb l’objectiu de cooperar amb aquelles famílies que tenen més dificultats per a l’escolarització dels seus fills. Enguany se’n beneficien 27 centres d’ensenyament d’infantil i primària de la ciutat, amb l’objectiu que el màxim de famílies amb dificultats econòmiques tinguin més fàcil accés als materials, llibres i activitats que programa cada centre, per a un millor aprofitament del curs.

Marià Galí, en la seva intervenció en l'acte amb les escoles, va fer balanç d’aquesta activitat, iniciada l'any 2010. Des de llavors, aquests ajuts han arribat en quatre ocasions a totes les escoles d’Infantil i Primària, en dues a totes les d’ESO, i en una ocasió a les d’Educació Especial. En total s’han aportat 138.500 euros, amb els que s’haurà pogut ajudar (sense tenir en compte els d’aquest curs), més de 4.300 alumnes de famílies amb dificultats econòmiques, segons apunten des de la Fundació.