Manresa, Barcelona i la seva Diada: l'agenda dels Bergants del Campus Terrassa fins al Nadal

La colla del campus universitari de la UPC estrenarà la temporada el proper 16 de novembre a la diada dels Penjats

El 4 de 7 dels Bergants del Campus Terrassa.
El 4 de 7 dels Bergants del Campus Terrassa. | Bergants
Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 14:51h
En marxa la nova temporada de les colles castelleres universitàries. Des d'aquest dissabte, els Bergants del Campus Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya, ja coneixen les places on actuaran en el tram d'hivern, que començarà a mitjans de novembre i s'allargarà fins al nadal.

La primera actuació dels verd llima serà a Manresa, a la diada dels Penjats, el proper 16 de novembre. A més dels Bergants i els amfitrions, hi seran els Passerells del Tecnocampus Mataró, els Emboirats de la UVic, els Trempats de la UPF i els Engrescats de la URL. Precisament, la següent parada dels terrassencs serà a la Universitat Ramon Llul de Barcelona una setmana després. També hi seran els Trempats de la UPF, els Penjats i els Llunàtics de la UPC de Vilanova.

La gran cita per als terrassencs serà, però, el 30 de novembre, quan celebraran la seva pròpia diada a la plaça del Campus de Terrassa. Les dues colles convidades seran els Passerells del Tecno-Campus de Mataró i els Arreplegats de la Zona Universitària. En l'edició de l'any passat, els Bergants van quallar una gran actuació i van superar els seus propis registres.

I la darrera diada del tram serà la dels Arreplegats, ja a tocar de Nadal, el 21 de desembre a la Zona Universitària de Barcelona. També hi seran els Ganàpies de la UAB i els Marracos de la Universitat de Lleida.

Des de la colla verd llima, el seu cap de colla, Pere Codina, preveu que el primer tram de temporada serà "precipitat", ja que no s'haurà tingut molt temps per assajar, "però ho encararem amb molta il·lusió", i creu que els objectius haurien de ser "generar una nova base de castellers de 6 i mig i inferior per tal de fer rotacions i de cara a les últimes diades recuperar el 4d7, realitzat la temporada anterior, i el 2d6".