Deflagració a l'Escola Universitària d'Infermeria de Terrassa

No hi ha hagut cap víctima, més enllà de dues noies que s'han desplaçat pel seu propi peu al CAP amb mal a les oïdes fruit de l'explosió | Un quadre elèctric ha esclatat i ha afectat una canonada de gas

Sergi Ambudio
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:43h
Els Bombers de la Generalitat han rebut a les 10:56h l'avís d'una explosió al carrer de la Riba de Terrassa, número 90, on hi ha l'Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional. Segons ha informat la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d'Esquadra a LaTorre, no hi ha hagut cap víctima, més enllà de dues noies que s'han desplaçat pel seu propi peu al CAP amb mal a les oïdes.

Tot apunta que la deflagració s'ha originat en una capsa de fusibles per una acumulació de gas. De retruc ha afectat una canonada de l'edifici. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han mobilitzat quatre dotacions, han tancat la clau del gas del carrer per evitar incidents. Ara per ara, la companyia del gas està redactant un informe per determinar els motius exactes de l'explosió. Ara bé, segons detalla la policia catalana, no s'ha trobat cap anomalia en el sistema. S'han descartat danys estructurals a l'edifici.

Els alumnes, el professorat i el personal de l'EUIT han abandonat l'edifici per precaució. A part dels bombers, que han marxat de la zona quan passaven pocs minuts de les dotze del migdia, s'ha desplaçat fins allà una dotació dels Mossos d'Esquadra i Policia Municipal.