El Terrassa FC, empat rere empat

L'equip entrenat per Cristian García suma un punt al camp de l'Espanyol B

Els jugadors del Terrassa FC celebren un gol al camp de l'Espanyol B.
Els jugadors del Terrassa FC celebren un gol al camp de l'Espanyol B. | Terrassa FC
Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 7:36h
El Terrassa FC va encadenar el quart empati consecutiu en la lliga de Tercera Divisió. aquest diumenge, el conjunt entrenat per Cristian García va sumar un punt al camp de l'Espanyol B, en empatar a dos gols. El rival venia de guanyar vuit partits consecutius, però els egarencs van ser capaços de sumar el seu sisè partit sense perdre.

Malgrat sortir força endollat, l'equip de Terrassa va veure com en el quart minut de joc el terrassenc Àlex López aprofitava un error defensiu per marcar el primer gol del partit favorable a l'Espanyol. Aviat, però, el Terrassa FC va empatar mitjançant Carlos Martínez, en el minut 11.

Amb l'empat al marcador, els egarencs van agafar les regnes però no van poder capgirar el resultat. Després de bones ocasions per als de Cristian García, era l'Espanyol l'equip que ja en la segona part aconseguia posar-se per davant, amb un gol de Pol Lozano, de xut llunyà en el 71.

Amb tota l'artilleria ofensiva el Terrassa va perseguir l'empat. El va aconseguir quan faltaven set minuts per al final mitjançant Amantini, que va rematar de cap un llançament de falta.