Els Mossos detenen el presumpte autor de l'assassinat d'una dona a Rubí

La policia catalana arresta el fugitiu acusat del crim a Cornellà, on estava disparant trets amb una escopeta de caça al carrer

Redacció
15 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 14:15h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) el presumpte autor de l'assassinat d'una dona a Rubí (Vallès Occidental). L'acusat del crim masclista estava fugat després de presumptament deixar ferida de gravetat la dona de 66 anys que finalment va morir.
 
La detenció s'ha produït després que la policia rebés un avís poc abans de les 11 del matí alertant que el sospitós estava disparant trets amb una escopeta de caça al carrer i ha causat danys en diversos vehicles. La Guàrdia Urbana de Cornellà l'ha detingut primer per aquests fets. Poc després, l'arrestat ha passat a mans dels Mossos d'Esquadra com a presumpte autor del crim de Rubí perquè sobre ell pesava una ordre de detenció.Els Mossos d'Esquadra buscaven l'home des de dissabte a la tarda. La comissaria de la policia catalana a Rubí va ser alertada cap a les quatre de la tarda pels veïns de la víctima, que van denunciar que a l'interior d'un pis "s'estaria produint una agressió perquè se sentien forts crits i cops". Quan els agents van arribar al lloc dels fets van trobar una dona ferida de gravetat. Els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van atendre la víctima, que finalment va perdre la vida. El presumpte agressor va aconseguir fugir del lloc.