Els equips de bàsquet de la Joventut Esportiva Terrassa, en marxa

El club compta amb equips en totes les categories

Presentació dels equips de la JET, a Can Jofresa.
Presentació dels equips de la JET, a Can Jofresa. | JET
Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:29h
La Joventut Esportiva Terrassa (JET) va presentar el cap de setmana passat tots els seus equips de bàsquet, al pavelló de Can Jofresa. El club, dedicat al bàsquet femení, compta amb equips a totes les categories i espera que puguin completar grans actuacions.

L'escola de bàsquet és una escola mixta, és a dir, nens i nenes aprenen a conèixer el bàsquet entre rialles i innocència. És l'única categoria en què els equips són mixtes, ja que després el club s'especialitza en fomentar el bàsquet femení.

Tot seguit el club compta amb un equip pre-mini, amb jugadores que ja fa uns anys que van començar com escola i que segueixen amb el bàsquet. A més, s'incorporen a l'equip nenes noves que completen un equip amb gran projecció. De la seva banda, l'equip mini, és format per jugadores ja "veteranes" del club, es a dir, que hi són des de ben petitones i ara ja es comença a veure la tècnica i l'esperit d'equip que tant domina en aquesta categoria. Com cada any, noves incorporacions fan un complement fantàstic que permet a l'equip seguir creixent.

En la categoria infantil la JET compta amb tres equips, dos concretament en la categoria pre-infantil i un en categoria infantil. Tant el pre-infantil blau com l'infantil es troben en la màxima categoria i per tant, un alt nivell de competició. El pre-infantil rosa un equip amb gran potencial de creixement de les seves jugadores.

En la categoria cadet, el club té aquest any un cadet de primer any, el cadet rosa. Aquest cadet competirà en la categoria interterritorial i per tant, serà una temporada d'alta competició. D'altra banda, hi ha el cadet blau, un equip que fa ja molt anys que juguen juntes i que es coneixen molt entre elles. Competiran en categoria preferent, i per tant, els hi toca lluitar i lluitar.

En la categoria júnior, la JE Terrassa compta amb el júnior rosa en categoria interterritorial. Aquest equip de gent de la casa majoritàriament comença aquest any en la categoria júnior i per tant, és un any de preparació per arribar l'any vinent a preferent amb un equip realment consolidat. L'altre equip júnior, el júnior blau, en categoria preferent, és un equip de "nova fornada" majoritàriament. És un equip que en aquest primer moment està realitzant un treball de consolidació i coneixement ja que quasi totes són noies noves en el club o que havien format part anteriorment del club i ara tornen a fer una temporada en un màxim nivell de competició.

I finalment, el sènior JET-QSport és un equip referent per la base i que s'espera que pugui completar una gran temporada.

"És un any en el que tornem a tenir equips en totes les categories i per tant, una gran il·lusió per un club de bàsquet", manifesten des de la JE Terrassa. A més a més, en totes les categories hi ha equips en la màxima categoria. "El nivell de competició serà alt i per tant, no serà un any fàcil per molt dels nostres equips. Però sense dubte, el creixement com a jugadores i com a persones està assegurat i per tant, els valors del bàsquet que com a club volem aconseguir, de ben segur que els podrem treballar i consolidar en el nostre treball durant tota la temporada", afirmen.