La comunitat aragonesa de Terrassa celebra la diada del Pilar a la plaça Vella

Com és tradicional, s'ha celebrat la missa "baturra" a la catedral del Sant Esperit i s'han ofert flors i danses a la marededeu

Dansaires de totes les edats van ballar jotes aragoneses a la plaça Vella de Terrassa.
Dansaires de totes les edats van ballar jotes aragoneses a la plaça Vella de Terrassa. | Josep Ballbè
Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 8:36h
La comunitat aragonesa de Terrassa ha celebrat aquest dijous, 12 d'octubre, la diada de la Mare de Déu del Pilar, patrona de l'Aragó. Com és tradicional, un seguit d'activitats a la plaça Vella han seguit la missa "baturra" que s'ha oficiat a la catedral del Sant Esperit.

La missa ha estat presidida pel bisbe auxiliar Salvador Cristau i concelebrada per tres mossèns més. L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, hi ha assistit en representació del consistori, acompanyat dels regidors Amadeu Aguado, Jordi Flores, Miquel Sàmper, Javier Gonález, Dani Nart i Alejandro Rodríguez, entre d'altres. Els ha acompanyat la presidenta del Centre Aragonès de Terrassa, Victòria Crespo.

A la plaça Vella, després de la missa, ha tingut lloc la tradicional ofrena de flors a la Mare de Déu del Pilar i s'han ballat jotes en l'escenari instal·lat per a l'ocasió. Durant la missa, a l'interior del Sant Esperit, tampoc no han faltat aquestes danses tradicionals de l'Aragó.