Obres d'ampliació i millora al cementiri de Matadepera

S'espera que les obres puguin estar enllestides per Tots Sants

Visita institucional a les obres del cementiri.
Visita institucional a les obres del cementiri. | Matadepera.cat
Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 8:18h
L'alcaldessa de Matadepera Mireia Solsona i diversos regidors del Consistori van visitar dilluns les obres d’ampliació i millora que s’estan duent a terme des de fa dies al Cementiri de Can Roure. L'objectiu de les obres és solucionar les mancances en infraestructures i construir un parell de mòduls de dotze nínxols cadascun. El projecte, realitzat per l’arquitecte Josep Val, té un cost de 132.808 euros i s’ha adjudicat a l’empresa Civil Stone. S’espera que les obres puguin estar enllestides per Tots Sants.

D’entre les obres que es realitzen hi ha una nova pavimentació i xarxa de clavegueram, i una millora en l’accés per a vehicles, que permetrà que hi pugui haver un espai públic previ a l’accés al cementiri. Pel que fa als nous nínxols, s’han disposat de forma que estiguin més integrats al paisatge, entremig de la vegetació, buscant a la vegada la uniformitat en les làpides.  

"Actualment la majoria del nínxols existents al cementiri municipal de Matadepera, estan compromesos, quedant-ne molt pocs de disponibles" ha declarat el regidor d’urbanisme i obres Nil López a Matadepera.cat. "Això comporta una problemàtica de cara al futur i es per aquesta raó que calia construir-ne de nous. De totes maneres, aquesta actuació és la primera fase del pla d'actuació del cementiri i es preveu realitzar una segona fase de cara a l'any vinent".