Triplica la taxa d'alcoholèmia i té un accident de moto tot sol a Terrassa

Va caure a terra al passeig del Vint-i-dos de Juliol amb l'avinguda de Josep Tarradellas i va quedar estès a terra enmig de la calçada

Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:13h
La Policia Municipal de Terrassa va rebre aquest dilluns a la nit, sobre dos quarts de dotze, l'avís d'un particular que els va aturar al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l'altura de l'avinguda del Josep Tarradellas, perquè havia vist caure un motorista tot sol. Segons va informar el ciutadà als agents, l'accident s'havia produït a l'altra banda del pont i el conductor de la moto continua estès enmig de la calçada.

Els agents van personar-se al lloc i van comprovar que el pilot estava en estat ebri. Van sotmetre'l a les proves d'alcoholèmia i multiplicava per tres la taxa màxima permesa. Concretament, va donar taxes de 0,86 mg/l la primera vegada i 0,82 mg/l la segona. El màxim permès és 0,25 mil·ligrams per litre en aire expirat.

Els policies municipals, doncs, van instruir-li diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit per haver-se posat al volant d'un vehicle motor sota la influència de substàncies etíliques. Tal com marca el protocol, la motocicleta va quedar al lloc a disposició del titular.