Detingut per maltractar un gos i agredir un agent de la Policia Municipal

L'individu tenia les mans i la samarreta esquitxades de sang quan va arribar una patrulla al lloc dels fets

Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 21:13h
La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquest dilluns una persona per maltractar gossos i agredir, posteriorment, un agent. Cap a un quart d'onze de la nit, una patrulla policial es va personar al carrer Transversal amb carrer d'Albéniz. Diversos veïns els havien trucat per denunciar que estaven fuetejant un gos amb una corretja en un domicili de la zona.

Quan van arribar al lloc dels fets, els agents van comprovar que hi havia dos individus amb dos gossos, un dels quals mostrava senyals d'estar molt espantat i amb ferides a la boca. A terra hi havia un bassal de sang i un dels homes tenia les mans i la samarreta esquitxades. Segons detalla la Policia Municipal, el presumpte agressor, que va mostrar una actitud hostil en tot moment, va facilitar verbalment una documentació falsa. Els agents van advertir-lo que, en cas de no identificar-se correctament i si feia cas omís de les seves indicacions, podria incórrer en un delicte de desobediència.

Tot i això, l'home no es va calmar i, en un moment donat, va agredir un dels agents, el qual va haver de ser traslladat a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa per ser atès de diverses lesions. L'individu va ser detingut per un delicte de maltractaments vers un animal i per desobediència i resistència a l'autoritat.

El seu company també va ser detingut perquè tenia pendent una ordre de crida, cerca i detenció emès per un jutjat de Manresa. Tal com marca el protocol, es va donar avís al CAAD per fer-se càrrec de la recollida i acolliment dels dos gossos.