El Terrassa FC es reforça a davant amb la incorporació de Xavi Civil

Amb aquest fitxatge el conjunt terrassista pretén fer un pas endavant amb el seu joc i reprendre el camí de la victòria després d'un inici de temporada a mig gas

Xavi Civil, nou davanter del Terrassa FC.
Xavi Civil, nou davanter del Terrassa FC. | Terrassa FC
Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:03h

Xavi Civil, nou davanter del Terrassa FC. Foto: Terrassa FC

El Terrassa FC no ha començat la temporada amb bon ritme. Tot i no perdre gairebé cap partit, els de Cristian García tampoc estan sabent trobar el camí de la victòria. En els darrers tres partits, el conjunt terrassista no ha passat de l'empat. Per corregir aquesta situació, el club ha presentat aquest inici de setmana el fitxatge de Xavi Civil.

El davanter provinent del CE Europa arriba a Terrassa per reforçar la plantilla, que enguany aspira de nou a disputar els play-off d'ascens a Segona B. Civil ja es van entrenar ahir amb la resta de companys i tot apunta que estarà a disposició del tècnic aquest proper diumenge davant l'Espanyol B, que encara no coneix la derrota.

Civil és un davant centre clàssic, golejador. Amb una dilatada carrera com a professional, el futbolista es va formar a les categories inferiors de l'AE Prat, durant quatre temporades, i a la UE Cornellà, durant 11 campanyes. Més tard jugaria al primer equip de la UE Cornellà, on el grup va aconseguir l'ascens a Segona Divisió B, el CF Gavà (2014-15), el CF Badalona (2016), a Segona Divisió B. El davanter ha defensat recentment la samarreta del CE Sabadell B (2015-16), a Tercera Divisió, i el CE Europa des de l'estiu de 2016.