«Jo també us estimo», la irònica resposta de Ballart al PP de Terrassa

El PP l'acusa de "covard" i de col·laborar "amb els colpistes", després que l'alcalde egarenc critiqués les polèmiques paraules de Casado sobre Puigdemont i Companys

Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 7:23h
L'alcalde de Terrassa, el socialista Jordi Ballart, ha respost amb ironia l'enèssim atac del PP egarenc pel seu suposat suport a l'independentisme. "Jo també us estimo", ha reblat Ballart a través de Twitter. Els populars l'havien acusat de "covard, preocupat només pel seu càrrec" i de col·laborar "amb els colpistes".

L'atac verbal dels populars arribava poca estona després que Jordi Ballart qualifiqués com a "gravíssim, indigne i impropi d'algú que es diu demòcrata" les declaracions del portaveu del PP, Pablo Casado, que amenaçaven Carles Puigdemont amb acabar com Lluís Companys, el president català assassinat pel franquisme.

Per al PP, "el que és gravíssim i molt és tenir un alcalde covard preocupat només pel seu càrrec i que simpatitza amb els colpistes. Això sí és gravíssim!".

Altres regidors socialistes com Amadeu Aguado i Noel Duque també s'han sumat a la discussió i han respost al PP mitjançant Twitter.