Manifestants unionistes insulten el personal de Renfe a Terrassa: «Perro, a ti te paga España»

L'incident es va produir a l'Estació del Nord de la cocapital vallesana quan, segons detallen els testimonis, un treballador va advertir a un home que no podia fumar dins de les instal·lacions

Redacció
09 d'octubre del 2017
Actualitzat el 10 d'octubre a les 10:41h
La manifestació unionista d'aquest diumenge a Barcelona va aplegar milers de persones al centre de Barcelona. En el transcurs de la marxa es van produir diversos aldarulls, com agressions a periodistes, setge als Mossos d'Esquadra i el vidre trencat d'una casa. Ja a la tarda es va produir un altre incident. Aquesta vegada, però, a l'Estació del Nord de Terrassa. 

"Quien te paga a ti? A ti te paga España!". Així va increpar un home equipat amb una bandera espanyola a un dels treballadors de Renfe perquè, tal com apunten els testimonis, l'havia advertit que dins les instal·lacions no podia fumar. L'home es va dirigir amb actitud violenta, cridant i gesticulant, a un dels membres de seguretat de l'estació, mentre un altre intentava calmar els ànims i portar-lo cap a fora. 

Entre el grup de manifestants també hi havia membres que intentaven suavitzar la situació. Tot i això, quan semblava que s'havia recuperat la normalitat, un altre home, vestit amb la samarreta de la selecció espanyola de futbol, es va tornar a dirigir als empleats. "A quién he molestado yo? A ti? A ti, porqué eres independentista? Solo me he fumado un cigarro... Pues te jodes, payaso!", va etzibar-li a un d'ells.