El CN Terrassa debuta amb fermesa a la lliga

Els egarencs van encarrilar el partit en una gran primera part i es van dedicar a gestionar la renda durant els darrers dos quarts

09 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:12h
Estrena immillorable del Club Natació Terrassa a la Lliga Premaat Divisió d'Honor masculina de waterpolo. Els egarencs es van imposar al Club Natació Catalunya per 12 a 7 en un partit molt complet dels homes de Cobacho. Van encarrilar el matx en el transcurs de la primera meitat i es van dedicar a gestionar la renda durant els darrers dos quarts. Primers punts al sarró.

L'enfrontament va arrencar amb una producció ofensiva notable per part dels dos conjunts. Un inici trepidant. En el primer minut de joc, el CN Terrassa va avançar-se de la mà de Fran Sánchez, que va batre Malnero amb un tir precís des del lateral esquerre. Els visitants, però, van reaccionar de seguida i van empatar a través del seu millor jugador, el boia Idarraga. La rèplica local va ser també immediata. Donat Galeev va clavar a l'escaire un tir llunyà des del centre de l'atac. Els de Dídac Cobacho van ampliar el marge dos minuts després gràcies a Àlex de la Fuente, que va signar una diana magnífica des de la boia. Idarraga, de nou, va respondre per part del Catalunya (3-2).

El ritme de joc era frenètic i cap dels dos equips semblava estar disposat a cedir ni un mil·límetre de marge al rival. Ara bé, l'expulsió del boia colombià del conjunt visitant per un cop per fora de l'aigua a Fran Sánchez va ser tot un llast per al Catalunya. Els egarencs van aprofitar les circumstàncies per encadenar un parcial de 2 a 0, obra de Fran Sánchez i Óscar Aguilar. Els de Tato Garcia van retallar distàncies en el tram final del quart gràcies a Zurita (5-3).

Segons període de traca

Els de Cobacho van posar el matx coll avall en el segon període. Només començar, Óscar Aguilar va marcar el segon gol del seu compte particular amb una vaselina preciosa. El Catalunya va respondre en una acció en home de més. Chico va ser l'encarregat d'introduir la pilota entre els tres pals. En els minuts previs al descans, el Natació va aconseguir un parcial de 2 a 0 que va resultar pràcticament definitiu. Àlex de la Fuente i Agustí Pericas en van ser els artífexs en convertir en gol dues jugades en superioritat numèrica. 8 a 4 i cap al descans.

A la represa, el partit va decaure en intensitat i encert. El Catalunya es va mostrar impotent per superar la defensa local, mentre que els egarencs van dedicar-se a administrar el coixí adquirit en els dos primers quarts. Sergi Mora, amb un llançament des del centre de l'atac, va marcar l'únic gol del tercer període (9-4).

En els últims vuit minuts, amb el matx sentenciat, van reaparèixer els gols, però que no van canviar gens el desenllaç del partit. Pericas va anotar el desè en culminar un contracop. L'equip de Tato Garcia va reduir el desavantatge a través de Clols. Donat Galeev, amb un tir potent des del lateral esquerre, i Àlex de la Fuente, en una acció en home de més resolta des dels dos metres, van marcar els dos darrers gols locals.

El Quadis CN Mataró, proper objectiu

El CN Terrassa jugarà el primer partit a fora de la Lliga Premaat Divisió d'Honor a la piscina del Quadis CN Mataró el proper dijous 19 d'octubre, ja que els maresmencs disputen competició europea el proper cap de setmana. El matx, corresponent a la segona jornada, arrencarà a tres quarts d'una del migdia.