El CN Terrassa reconeix els socis més fidels i premia els millors esportistes

L'acte es va celebrar a l'Auditori BBVA

Socis del CN Terrassa reconeguts durant l'acte.
Socis del CN Terrassa reconeguts durant l'acte. | CN Terrassa
Redacció
09 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:39h
L’Auditori BBVA va acollir dijous al vespre l’acte d’homenatge als socis que porten 25 i 50 anys de fidelitat amb l’entitat i de reconeixement a la dedicació esportiva. L’esdeveniment, presentat pel periodista Joan Gutiérrez i amenitzat per la cantant Ariana Bofill, va aplegar 280 convidats i va comptar amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Dani Nart, així com de representants dels diferents grups municipals.
 
En el parlament inicial, el president del CN Terrassa Jordi Martín va destacar que el club “és capdavanter en el panorama català i estatal, gràcies a la seva activitat esportiva i a la seva gran base social, amb una oferta d’activitats per a tota la família al centre de la ciutat i amb uns esportistes amb resultats d’especial rellevància a nivell català, estatal i internacional”. “Seguim treballant en un projecte esportiu i social de compromís amb la ciutat, de millora de la qualitat de vida de la seva gent, de la integració, de la superació mitjançant l’esforç i de l’esport per a tothom”, va afegir.
 

La portera de waterpolo Sandra Domene va rebre un guardó. Foto: CN Terrassa

 
Balanç positiu

A continuació, Martín va fer balanç de la realitat del club des de diversos punts de vista. A nivell econòmic, va remarcar que, en els dos darrers anys, s’ha assolit “una situació d’equilibri pressupostari, producte d’una gestió sostenible econòmicament focalitzada en el suport a la pràctica esportiva”, fet que permetrà disposar del “múscul suficient per ser més forts i afrontar el futur amb optimisme, i poder donar resposta a les necessitats de la ciutadania de Terrassa”. També va esmentar que l’entitat està elaborant un pacte d’empresa de millores socials i econòmiques per als treballadors.
 
Quant a l’àrea social, el president va recordar que, en la darrera Assemblea General de Socis Compromissaris, es va aprovar una modificació estatutària que “reconeix i incrementa la participació de la massa social i els retorna competències i capacitat de decisió”. Així mateix, va subratllar, “es va fixar una regulació per garantir que no hi hagi desviacions econòmiques que posin en perill l’existència del club i es va crear el Senat del Club amb els 100 socis i sòcies de més antiguitat”.
 

Equip femení de natació del CN Terrassa. Foto: CN Terrassa
 

Equip masculí de natació del CN Terrassa. Foto: CN Terrassa