L'espectacle «Aqua Circus» del Circ Alegria comença a caminar avui a Terrassa

Una piscina amb més de 24.000 litres d'aigua, pirates, sirenes, piruetes impossibles i molt més al Parc Vallès

'Aqua Circus' no deixa indiferent a ningú.
'Aqua Circus' no deixa indiferent a ningú. | Circ Alegria
Redacció
06 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:36h
Bones notícies pels amants de les arts escèniques. El Circ Alegria estrena avui el seu nou espestacle a Terrassa. Sota el títol "Aqua Circus", la companyia presenta un nou espectacle, titllat com el més "sorprenent i arriscat", que romandrà sota la gran carpa instal·lada al Parc Vallés fins diumenge de la setmana que ve, 15 d'octubre. La primera funció serà a partir de les set de la tarda. 

"Hi hem treballat durant 14 mesos mentre representàvem el nostre anterior espectacle; el desgast ha sigut terrible però el resultat és sorprenent", narra amb optimisme Dicky Faggioni, directora artística de la companyia.

Tota l'escena es produeix en una immensa piscina, de 24.000 litres d'aigua, que esdevé pista de circ. Més d'una quarantena d'artistes combinaran música, enregistrada i en directe, efectes especials d'il·luminació i piruetes de risc. Els organitzadors asseguren que "sorprendrà a tothom", tant grans com petits. Pirates, sirenes, taurons i peixos de tot tipus es donen cita avui a Terrassa.
 

'Aqua Circus' compta amb artistes de gran prestigi internacional. Foto: Circ Alegria


Entre el llistat d'artistes, de gran prestigi en el món de les arts escèniques, hi destaquen Acrodreams, guanyadors d'Insuperables, un talent show de TVE. Aigua, llum i molt de color per crear un espectacle el màxim d'atractiu a la vista possible. "L'hem creat pensant en la diversió dels més petits de la casa", detalla Faggioni.

Quina història explica "Aqua Circus"?

La trama situa el públic a finals del segle XVIII. Un vaixell pirata és sorprès per una enorme tempesta i no pot evitar naufragar. La tripulació queda sense protecció al mig del mar, però aconsegueixen arribar nadant a una illa poblada amb artistes de circ. Allà es faran amics i aprendran a fer trucs i piruetes.