Sospites d'incendis intencionats prop de l'antiga estació de Torrebonica de Terrassa

Els Bombers van haver d'actuar en dos descampats molt propers a la zona Est de la ciutat

Redacció
06 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:34h
El Cos de Bombers de Terrassa va haver d'actuar per partida doble aquest dimecres. En un matí van apagar dos incendis de matolls en dos descampats molt propers a la zona est de la ciutat. Segons informa la Policia Municipal de Terrassa, els bombers sospiten que podrien haver estat intencionats. El principal argument és la proximitat entre els dos focs.

Cap a dos quarts d'onze del matí, el servei d'emergències 112 va informar la policia que una columna de fum sortint d'un descampat proper a l'antiga estació de Torrebonica. L'avís també es va trametre al cos de bombers. Fins allà s'hi va desplaçar una dotació policial i dos efectius dels bombers, que van treballar durant aproximadament mitja hora per extingir una crema d'uns 15 metres quadrats de matolls.

Quan encara estaven sobre el terreny, el 112 va alertar els cossos d'emergències d'un altre foc, en un descampat molt proper. Les mateixes tres dotacions mobilitzades es van desplaçar fins allà. Quan hi van arribar, diversos treballadors encarregats de desbrossar i netejar el bosc estaven intentant controlar l'incendi fent ús d'extintors. Van permetre que no s'estengués per les àrees dels voltants. Els bombers van remullar l'àrea cremada, que era més petita que la primera.

En aquests moments, doncs, es treballa amb la hipòtesi que els dos focs van ser provocats. S'ha obert una línia d'investigació.