El PP de Terrassa transmet el seu «suport i solidaritat» a la Guàrdia Civil i la Policia Nacional

Els populars surten en defensa d'Enric Millo i el rei Felip VI davant "l'atac més greu a la nostra democràcia des del 23-F"

Sergi Ambudio
05 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 19:00h
El grup municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Terrassa transmet el seu "suport, solidaritat i reconeixement" a la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, quatre dies després de les càrregues durant la celebració del referèndum. Els populars egarencs surten en defensa del rei Felip VI i el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo. Tots dos han estat diana de crítiques per part dels partits independentistes després de l'abús policial dels cossos estatals durant l'1-O. ERC i PDECat, igual que han fet en altres municipis de Catalunya, han demanat exigit la seva reprovació i han demanat que se'ls declari "persona non grata" a Terrassa.

Davant d'això, els populars han sortit a la palestra per transmetre tot el seu suport, reconeixement i solidaritat al rei d'Espanya i el terrassenc Enric Millo. Apunten que el discurs del monarca va aportar "ànims i esperança" a tots aquells catalans que "defensen la democràcia i la llibertat". Respecte al delegat, el PP assegura que està fent un gran paper en uns moments "terribles" de fractura social, provocats pels impulsors -El Govern de la Generalitat- de l'atac "més greu" que ha patit la democràcia espanyola des del 23-F.

Acusen els republicans i demòcrates de "solidaritzar-se" amb aquells responsables polítics que han "fracturat" la societat catalana. "Assenyalem tota la nostra confiança a l'estat de dret per superar aquest dramàtic i tràgic moment històric provocat pel sectarisme i extremisme del separatisme més radical".

Els populars asseguren que aquells que no van participar en el referèndum de l'1-O, que defensen la democràcia i la llibertat i que se senten catalans i espanyols "són majoria". "No podran amb la majoria silenciosa", sentencien.