L'Ajuntament de Terrassa s'il·lumina de blau i taronja per la Paràlisi Cerebral

El consistori se suma així a la commemoració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

La façana de l'Ajuntament de Terrassa il·luminada pel Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral.
La façana de l'Ajuntament de Terrassa il·luminada pel Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
05 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:18h
La façana de l'Ajuntament de Terrassa canvia de color. I ho fa per una bona causa. L'atri de la casa consistorial va acollir aquest dimecres a la tarda l'acte de commemoració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. Hi van participar entitats locals de suport a persones afectades, com ara Prodis, i la regidora de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Meritxell Lluís, en representació de l'equip de govern.

L'acte va consistir en la lectura d'un manifest conjunt de la confederació ASPACE, una entitat sense ànim de lucre que agrupa les diferents associacions d'arreu del país que vetllen per l'atenció a la paràlisi cerebral. La trobada anual pretén fer més visible la defensa dels drets i de la igualtat d'oportunitat per a les persones amb aquest tipus de paràlisi. El Dia Mundial es commemora cada primer dimecres d'octubre.

A part de la lectura del text, diverses persones amb paràlisi cerebral van oferir una breu actuació. Per concloure l'acte, la façana de l'Ajuntament es va il·luminar de blau i taronja en senyal d'adhesió, un any més, a la commemoració internacional.
 

La façana de l'Ajuntament de Terrassa il·luminada pel Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. Foto: Ajuntament de Terrassa