Fundació Mina lliura tres tones d'aliments a Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls

Els lots estan valorats en 3.000 euros i es destinaran als bancs d'aliments

D’esquerra a dreta, Josep Lluís Armenter, Joan Ballbé, Olga Serra, Cesca Berenguer, Marià Galí, Marta Roquè i Mercè Rodó.
D’esquerra a dreta, Josep Lluís Armenter, Joan Ballbé, Olga Serra, Cesca Berenguer, Marià Galí, Marta Roquè i Mercè Rodó. | Mina
Redacció
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:45h
La Fundació Mina d’Aigües de Terrassa ha lliurat aquest dimecres més de tres tones de queviures als bancs d’aliments dels municipis de Rellinars, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls, en un acte al qual ha assistit el president de la Fundació, Marià Galí, acompanyat del director general de Mina, Josep Lluís Armenter.
 
Aquest lliurament està valorat en 3.000 euros i els productes sol·licitats han estat bàsicament llet, oli, brou, galetes i productes en llauna. És el cinquè any consecutiu que es realitza aquesta donació. Des que el 2013 es va fer el primer lliurament, Fundació Mina ha donat més de 14.800 quilos d’aliments amb els que s’estima haver ajudat a unes 4.050 persones d’aquestes poblacions subministrades per Mina, Aigües de Terrassa.
 
Galí, en la seva intervenció, ha manifestat que "l’ajut social a la població necessitada segueix sent una prioritat de la Fundació Mina, així com el desig de poder-la seguir realitzant en el futur". L'alcaldessa de Rellinars, Marta Roqué; l'alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer; l'alcalde d’Ullastrell, Joan Ballbé, acompanyat de la seva regidora Mercè Rodó, i la regidora de Acció Social, Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Vacarisses, Olga Serra, han agraït la donació de la Fundació Mina. Berenguer ha recalcat que "Mina és de les empreses que més ajuda", i tots han coincidit en el fet que desitjarien que aquests ajuts deixin de ser necessaris en algun moment.

Fundació Mina té com a finalitat promoure i fomentar la millora de la qualitat de vida de les persones i del medi on habitem.