Terrassa, amb l'aturada de país

S'espera una mobilització general de treballadors, empreses, comerços i centres esportius, entre d'altres

Redacció
03 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 8:53h
L'aturada de país d'aquest dimarts és previst que se segueixi amb bona mesura a Terrassa. Nombrosos comerços, empreses, entitats o centres esportius, entre d'altres, s'han sumat al tancament de les seves instal·lacions aquest dimarts. L'aturada compta amb la convocatòria de la Taula de la Democràcia.

L'Ajuntament de Terrassa ha emès un comunicat en què "autoritza l'absència als llocs de treball durant la jornada". L'alcalde ha signat un decret perquè així sigui. "El Consistori fa una crida als treballadors i treballadores a què l’aturada es porti a terme amb normalitat i respectant la prestació dels servei mínims, que determinaran les respectives direccions de servei, per garantir la correcta prestació dels serveis públics", afegeix el comunicat.

L'associació de comerciants Terrassa Centre també ha fet una crida a tots els seus associats a no obrir aquest dimarts, 3 d'octubre. Fora del centre, nombrosos comerços s'han adherit a l'aturada. Pel que fa a clubs i centres esportius, la gran majoria dels que hi ha a Terrassa s'han sumat a l'aturada, tancant les instal·lacions i anul·lant entrenaments. Des del Terrassa FC al Club Natació Terrassa, passant pel gimnàs Terrassasports o l'Atlètic Terrassa, entre molts altres.

Durant la jornada d'aturada a Terrassa estan previstes diverses concentracions des de les vuit del matí, quan es convidarà tothom a participar a la vaga. La principal serà a les sis de la tarda al davant de l'Ajuntament de Terrassa.

Amb motiu de l'aturada, és previst que es puguin tallar diverses carreteres de la comarca. El transport públic funcionarà amb serveis mínims, com és el cas de FGC. En el cas de la sanitat pública, es garantiran serveis mínims (urgències i operacions no ajornables).

Nació Digital també se suma a l'aturada de país.