Diada d'entitats del Districte 5 de Terrassa: espectacles, cercavila i un sopar popular

Tindrà lloc aquest dissabte a la plaça de Lluís Companys, a partir de primera hora de la tarda, i s'allargarà fins passada la mitjanit

Redacció
29 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:27h
El Districte 5 de Terrassa celebrarà demà dissabte una diada d’entitats a la plaça de Lluís Companys. Durant tota la tarda i fins passada la mitjanit, aquest espai acollirà activitats diverses, espectacles i un sopar popular.

La diada començarà a dos quarts de cinc amb parades informatives i tallers a càrrec de diverses entitats. Una hora més tard hi haurà un espectacle infantil i a dos quarts de set una cercavila amb la Papallona de Sant Pere i el Drac i Bruixes de Can Boada. Quan passi mitja hora de les set de la tarda serà el torn del grup musical Núa i una hora després se serviran botifarres i begudes a preus populars.

La jornada es completarà amb un espectacle piromusical a les deu de la nit i l’actuació del grup musical Timon Republik. La diada d'entitats és una activitat acordada pel Consell Municipal del Districte 5, en el marc d'un programa de dinamització comunitària. La voluntat del Consell, segons han detallat, és que aquesta festa esdevingui anual, i que sigui itinerant pels diferents barris del districte.

Els Consells Municipals de Districte són òrgans de consulta i participació dels districtes en què es divideix territorialment el municipi de Terrassa. El del Districte 5 està integrat per una vintena d’entitats del territori, a més dels grups polítics municipals, veïns a títol individual i representants dels centres d’ensenyament i dels centres sociosanitaris.

El Districte 5 de Terrassa aplega els barris i urbanitzacions del nord-oest de la ciutat: Sant Pere, Poble Nou - Zona Esportiva, Can Boada del Pi, Pla del Bon Aire, Can Boada Casc Antic, Can Roca, Can Gonteres, Torrent d'en Pere Parres, Pla del Bon Aire - El Garrot, Els Caus – Els Pinetons i El Molinot