Punt i Seguit porta «Lampedusa» a la llibreria Re-Read de Terrassa

La companyia representarà l'obra dissabte a la nit, amb taquilla inversa

Punt i Seguit ha portat 'Lampedusa' arreu del país durant aquest any.
Punt i Seguit ha portat 'Lampedusa' arreu del país durant aquest any. | Punt i Seguit
Redacció
04 d'octubre del 2017
La companyia de teatre terrassenca Punt i Seguit actuarà aquest dissabte en un escenari diferent: una llibreria. Es tracta de la llibreria Re-Read, de llibres de segona mà, ubicada a la rambla d'Ègara, 223. La companyia dirigida per Eloi Falguera, premi Recvll de teatre de 2017, hi portarà l'obra Lampedusa, una obra de teatre amb alt contingut social, que tracta temes com la immigració, els refugiats i lluita per sobreviure. L'autor de l'obra és Anders Lustgarten. La companyia Punt i Seguit de Terrassa porta mesos representant l'obra arreu del país i tancarà la seva gira a Terrassa.

Lampedusa explica les històries de dos ciutadans europeus, l'Stefano i la Denise.  Fins on recorda l'Stefano, tota la seva família han sigut pescadors. Des de sempre han viscut de les costes que voregen Lampedusa. Però ja no, ara ja no pot viure del peix de la mar, ara ha de pescar una altra cosa. A Leeds (Gran Bretanya), la Denise, filla d'una immigrant espanyola, es guanya el sou cobrant deutes a petits morosos, cosa que no agrada gens als natius. A tots dos la coneixença dels altres els canviarà la vida.

La representació de Lampedusa a la llibreria Re-Read començarà a les deu de la nit de dissabte. Es farà servir el mètode de taquilla inversa.