El CN Terrassa cau contra el Mediterrani en el debut a la Copa Catalunya

El partit de tornada es jugarà aquest dimecres a l'Àrea Olímpica

26 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:39h
El CN Terrassa va perdre clarament davant el CE Mediterrani (14-5) en la seva estrena oficial enguany, el partit d’anada de quarts de final de la Copa Catalunya Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez no va poder oposar resistència davant un equip hores d’ara superior que va deixar l’eliminatòria sentenciada. El xoc de tornada es disputarà demà a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica a partir de les 20.45h.

L’equip del barri de Sants va mostrar-se més intens des del principi, circumstància que li va permetre obrir una primera escletxa que va esdevenir definitiva. En escassament quatre minuts de joc, les de Marc Comas dominaven per 3 a 0 gràcies a l’encert de Puanani, Durán i Goset. El Mediterrani va engrandir el marge en el tram final del període la mà de Durán. Les de Xavi Pérez van contenir l’allau momentàniament per mitjà de Sierra Smiley. El Mediterrani, no obstant, va respondre de seguida a través d’una inspirada Durán (5-1). El CN Terrassa va competir molt millor en el segon quart. Va ajustar la defensa i va poder retallar la diferència abans del descans gràcies a una diana d’Olga Descalzi en superioritat numèrica.

A la represa, però, el Mediterrani va prémer novament l’accelerador i va posar un peu i mig a les semifinals. Panicello va incrementar la renda en marcar el 6 a 2. Un penal comès per Casado va permetre Descalzi anotar la tercera diana egarenca. Les de Marc Comas van esvair qualsevol dubte amb un nou parcial de 3 a 0 que va enfilar l’electrònic fins al 9 a 3. En el darrer minut del tercer quart, Anna Roldán va apropar les egarenques en batre Fuertes en situació de jugadora de més.

En l’últim període, el conjunt del barri de Sants va continuar exhibint la seva superioritat, fet que es va reflectir en un parcial final de 5 a 1. Durán, en dues ocasions, Casado, Goset i Espar van anotar per part local, mentre que Cristina Cantero va marcar per part terrassenca.