Els InCrescendo porten les millors versions al Centre Cultural Terrassa

El proper dissabte els guanyadors d'Oh Happy Day presentaran el seu nou disc

Els InCrescendo visitaran Terrassa el proper dissabte.
Els InCrescendo visitaran Terrassa el proper dissabte. | CCT
Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:45h
Els guanyadors de la segona temporada d’Oh Happy Day de TV3, InCrescendo, presenten al Centre Cultural Terrassa el seu segon disc, Ínfimit, un viatge musical amb versions de cançons de tot tipus, algunes a capella i d’altres acompanyades d’instruments en directe.

Segons explica el grup vocal, aquest segon disc és una mirada adulta cap al seu passat. "Creixem, és inevitable. Ens fem grans, madurem. Però de vegades, en observar les coses més senzilles que de petits ens feien somiar, tornem a ser nens per uns instants. Aquest univers que redescobrim és Ínfimit".

Entre aquests temes trobarem hits de cinema (Somewhere Over The Rainbow, del Màgic d’Oz, The Second Star To The Right , de Peter Pan); alguna cançó de bressol (El Núvol de la son , de Dàmaris Gelabert); jingles publicitaris i melodies televisives; un vals clàssic (El Trencanous, de Tchaikovsky; un medley de jocs i cançons populars; fins i tot temes originals del grup (Dracs i Lladres). El nou espectacle n’esdevindrà una reinterpretació a través de la música, amb arranjaments únics de Lluís Pérez Cansell.

Les dades:

In Crescendo · Ínfimit
Dia i hora: dissabte, 30 de setembre, a les 21h
Lloc: Centre Cultural Terrassa. Rambla d’Ègara, 340. Terrassa
Preu: 15 euros
Més informació
Venda d’entrades: taquilla Centre Cultural Terrassa Rambla d’Ègara, 340 Terrassa (dilluns a dissabtes de 16 a 20h i una hora abans de la funció); per internet www.fundacioct.cat; per telèfon al 93 519 70 39.