L'Egara evita un començament en blanc dels equips de Terrassa en la lliga femenina d'hoquei herba

El conjunt ratllat es va imposar al Taburiente, l'Atlètic va caure a Sant Cugat i el CD Terrassa no va poder amb el Polo

Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:29h
Intercanvi de papers en l'inici de lliga a la Divisió d'Honor femenina d'hoquei herba. Si l'Atlètic i el CD Terrassa masculins començaven la temporada amb victòria i l'Egara perdia amb contundència contra el Club de Campo, els conjunts femenins han girat absolutament la truita. Les ratllades han obert el curs amb victòria davant el Taburiente per tres gols a un.

Les blanc-i-blaves van ser superiors en tot moment i van saber administrar les forces per imposar-se sense massa dificultats. Ben diferent va ser el partit entre les de Can Salas i el Júnior. Les subcampiones es van imposar a l'ATHC amb dobla diana egarenca, de la mà de Marta Grau i Carlota Petchamé, i una altra d'Andrea Alonso.

Les de Les Pedritxes, per la seva part, van caure per quatre gols a zero a l'Eduardo Dualde. El Polo va plantejar un partit gairebé perfecte i va saber aprofitar a la perfecció totes les oportunitats que se li van presentar.