Els equips terrassencs comencen amb sort dispar el campionat de lliga d'hoquei herba

L'Atlètic i CD Terrassa debuten amb victòria i el Club Egara s'endú una golejada del Club de Campo

L'actual campió i defensor del títol va passar per sobre del RS Tenis.
L'actual campió i defensor del títol va passar per sobre del RS Tenis. | RFEH
Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:07h
En marxa una nova temporada del màxim nivell nacional d'hoquei herba. Aquest cap de setmana ha engegat motors la Divisió d'Honor amb sort dispar entre els tres clubs terrassencs. L'Atlètic Terrassa i el CD Terrassa han començat amb victòria, mentre que el Club Egara ha tornat golejat de Madrid.

L'actual campió de lliga i defensor del títol va passar per sobre del RS Tenis a la segona part del partit i es va imposar per vuit gols a dos. L'inici del partit no va ser fàcil, però els de Dani Martín van aconseguir madurar el partit i en cap moment va donar la sensació que se'ls hi podia escapar la victòria. El principal protagonista groc-i-negre va ser Marc Sallés, que s'estrena aquesta temporada amb un hat-trick.

Per la seva banda, el CD Terrassa ha iniciat el curs amb bona nota davant un dels aspirants al títol. Els vermells rebien el Júnior a Les Pedritxes i es van endur la victòria per tres gols a un. Els locals es van avançar en el marcador, tot i que els santcugatencs van igualar el matx abans del descans. A la represa dos gols de Marc Miralles i Genís Castells van encarrilar la victòria. 

La nota negativa de la jornada la va donar el Club Egara que, lluny de poder competir amb el Club de Campo, va tornar de Madrid golejat. Els de la capital van imposar-se als ratllats amb un contundent cinc a un.