Lluís Llach, Joaquim Forn i Joana Ortega passen per Terrassa a menys d'una setmana de l'1-O

El PDECat i Esquerra Republicana han organitzat dos grans actes polítics a Terrassa en els darrers dies de campanya abans del referèndum | Els demòcrates es reuniran aquesta tarda al MNACTEC i els republicans ho faran demà a la Plaça del Progrés

El PDECat es reunirà aquesta tarda al MNACTEC i ERC ho farà demà a la Plaça del Progrés.
El PDECat es reunirà aquesta tarda al MNACTEC i ERC ho farà demà a la Plaça del Progrés. | Joaquim Albalate
Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:44h
Recta final de la campanya del referèndum d'autodeterminació de Catalunya. Aquest diumenge es va encetar la darrera setmana abans de l'1-O i els partits independentistes posen ja tota la carn a la graella per demanar el vot pel 'sí' i fomentar la mobilització ciutadana.

Els dos partits independentistes amb major representació en el Parlament de Catalunya no han volgut obviar Terrassa en la seva programació de campanya arreu del país. El PDECat i Esquerra Republicana han organitzat dos grans actes polítics, amb diputats de primera fila, per avui i demà a la cocapital del Vallès Occidental.

Aquesta tarda, a partir de les vuit del vespre, serà el torn del PDECat. Serà al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i comptarà amb Miquel Sàmper, portaveu del grup municipal a l'Ajuntament de Terrassa i segon Tinent d'alcalde; Joana Ortega, exvicepresidenta de la Generalitat; i Joaquim Forn, actual conseller d'Interior.  Per la seva banda, Esquerra Republicana pretén omplir la Plaça del Progrés amb dos convidats de luxe. Els diputats de Junts pel Sí al Parlament Lluís Llach i Magda Casamitjana acompanyaran els regidors del consistori terrassenc Isaac Albert i Carme Labòria. El míting polític començarà a dos quarts de vuit de la tarda, però ja hi haurà ambient des d'una hora abans. Segons ha informat ERC, a les 18:30h hi haurà un concert de cantautors terrassencs a favor de la independència de Catalunya. Hi actuaran Joan Boada, Anna Jané, Un tal Pere, De tu a tu i Lluís Bòria.