Castellbisbal ajorna el ple de setembre per la situació d'excepcionalitat del país

La decisió ha estat acordada per la Junta de Portaveus, que s'ha reunit amb caràcter urgent i extraordinari

Redacció
22 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:36h
Celebració d'un ple municipal a Castellbisbal.
Celebració d'un ple municipal a Castellbisbal. | Aj. Castellbisbal
El ple de l’Ajuntament de Castellbisbal que s’havia de celebrar aquest proper dilluns, 25 de setembre, s’ha ajornat fins al 2 d’octubre. La decisió l’ha pres la Junta de Portaveus, que aquest matí s’ha reunit d’urgència davant dels fets d’extraordinària anormalitat democràtica que s’estan produint aquests dies a Catalunya.
 
A la trobada, convocada per l’alcalde, Joan Playà; hi han assistit representants dels grups municipals d’AC, PSC, ERC i PDeCAT, excusant la seva absència el portaveu de Ciutadans. Durant la reunió, els regidors han compartit amb l’alcalde la seva preocupació per la situació que està vivint aquests dies el país.
 
A més d’acordar traslladar el ple municipal al proper 2 d’octubre, en el transcurs de la reunió d’aquest matí l’alcalde ha proposat a la Junta de Portaveus aprovar una Declaració institucional respecte les actuacions del govern de l’Estat en contra dels drets fonamentals de les persones i dilluns vinent tots els grups municipals acordaran, conjuntament, si es convoca un Ple extraordinari per fer-ne l’aprovació.