El CN Terrassa s'estrena contra el Mediterrani en la Copa Catalunya femenina

La competició arrenca avui a les instal·lacions del club de Sants

Redacció
22 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:11h
El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa disputarà aquest divendres (20.45h) el primer partit oficial de la temporada 2017-2018. El conjunt de Xavi Pérez jugarà l’anada dels quarts de final de la Copa Catalunya a la piscina Josep Vallès contra el CE Mediterrani. El matx de tornada d’aquesta eliminatòria se celebrarà el dimecres 27 de setembre a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica (20.45h).
 
El tècnic local afronta la competició com “un test de nivell”. “Estem en fase de preparació per a la lliga, assimilant aspectes tàctics. Ens ha de servir per provar-nos, per veure on estem. Cal tenir en compte que hem experimentat canvis importants”. La Copa Catalunya suposarà el debut amb el CN Terrassa dels dos fitxatges d’enguany, la madrilenya Elia Montoya, procedent de l’AR Concepción Ciudad Lineal, i de l’andalusa Ángela Ruiz, exjugadora del CN Madrid Moscardó.
 
Pérez assegura que l’equip no parteix com a favorit de l’eliminatòria. “El Mediterrani s’ha reforçat notablement. Ha incorporat l’internacional Clara Espar, procedent del Sabadell, i ha recuperat una jugadora que torna dels Estats Units, Carla Toha. A més, compten amb els seus referents de l’any passat, Blanca Goset i Judith Panicello. Crec que poden estar entre els quatre millors de la lliga”, explica l’entrenador terrassenc. L’equip del barri de Sants estrena tècnic, Marc Comas, que ha passat de la banqueta del sènior masculí a la banqueta del sènior femení.
 
Vuit equips participants
 
La Copa Catalunya Femenina aplega els sis equips catalans de Divisió d’Honor i els dos primers classificats de Primera Divisió de la temporada 2016-2017. El format de competició contempla una eliminatòria de quarts de final amb el segon partit a casa del conjunt millor classificat la campanya passada. Al marge de l’esmentat Mediterrani-Terrassa, els altres tres aparellaments de quarts són CN Sant Andreu-CN Rubí, La Sirena CN Mataró-CN Sant Feliu i Astralpool CN Sabadell-CN Catalunya.