Ingressa a presó un home per quatre robatoris en comerços de Terrassa

També es relaciona l'arrestat amb dos delictes de danys

Redacció
21 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:48h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Terrassa han conclòs la investigació que relaciona un home de 25 anys, nacionalitat marroquina i veí de Terrassa, amb quatre robatoris a comerços i dos delictes de danys en establiments de la ciutat egarenca.
 
Els investigadors van detectar que entre el 21 d'agost i el 13 de setembre d'enguany a la ciutat de Terrassa, s'estaven succeint robatoris a establiments comercials però que no tenien un patró definit, tot i que sempre succeïen de nit.
 
De fet, l'autor accedia a l'interior dels establiments de manera diversa, sempre buscant la manera més senzilla tenint en compte la situació del local. En alguns comerços es forçava la porta d'accés, en d'altres es trencava un vidre o bé s'accedia per alguna finestra. Malgrat tot, els investigadors van poder relacionar tots els fets amb una mateixa persona.
 
El 13 d'agost, la Policia Municipal de Terrassa va detenir un home a l'interior d'un establiment quan pretenia robar-lo. Els investigadors van relacionar al detingut amb els fets investigats.
 
L'home va  passar a disposició policial el 15 de juny i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.