El projecte «Enxarxa't» de Fupar busca voluntaris

Els organitzadors de la campanya han muntat una trobada el proper 28 de setembre per explicar el projecte i obrir les portes a totes aquelles persones interessades a formar-ne part

Enxarxa't engega una campanya per aconseguir ampliar la seva cartera de voluntaris
Enxarxa't engega una campanya per aconseguir ampliar la seva cartera de voluntaris | FUPAR
Redacció
18 de setembre del 2017
Actualitzat a les 20:14h
L'Enxarxa't, projecte associat a Fupar, inicia una nova campanya que pivotarà sobre un eix principal: els voluntaris. El projecte es presenta com un servei d'abast comunitari, que té com a objectiu màxim promoure la interrelació entre aquelles persones que formen part de la fupar i l'entorn, gràcies a la promoció d'un espai dedicat al voluntariat.

Enxarxa't parteix del projecte Lleure de la fundació, que es desenvolupa des de fa més de dues dècades. Ofereix la possibilitat de fer ús de les instal·lacions de les quals disposa i d'un equip de suport per realitzar accions formatives socioculturals i esportives de tot tipus. Obren la porta a estudiants que estiguin realitzant treballs acadèmics sobre la diversitat funcional.

Per tal de presentar el projecte, els organitzadors han muntat una trobada el proper 28 de setembre, a les sis de la tarda, a la Sala de Juntes de Fupar. Sota el títol "Busquem gent com tu! I tu, què busques?" es presentaran les novetats del nou curs i s'obriran les vies per iniciar l'acció voluntària. Tots aquells interessats podran conèixer persones que ja estan col·laborant com a voluntàries i nodrir-se de la seva experiència.

Enxarxa't ha definit un perfil bàsic de característiques que cal que reuneixi la persona interessada, independent de l'activitat que desenvolupi. És requisit indispensable tenir 16 anys o més; gaudir d'estabilitat emocional, responsabilitat i compromís. És clau tenir capacitat per resoldre conflictes, autonomia i habilitats personals suficients per a col·laborar en les activitats de lleure i esport.