Comença l'execució del programa Terrassa Barris en Marxa a Can Boada

L'Ajuntament destina 10,6 milions d'euros entre 2017 i 2018 a les més de 100 actuacions previstes arreu de la ciutat

Redacció
18 de setembre del 2017
L’actuació de millora de la urbanització del passatge d'El Carrer Estret, al barri de Can Boada Casc Antic, serà la primera en executar-se dins del programa Terrassa Barris en Marxa. La seguiran les més de cent actuacions que formen aquesta nova edició del Terrassa Barris en Marxa, programa al que l’Ajuntament destina un total de 10,6 milions d’euros, entre els anys 2017 i 2018.

Està previst que el proper dimecres, 20 de setembre, comencin les primeres accions al passatge d'El carrer Estret, ubicat entre el carrer del Cardenal Cisneros, el dels Germans Pinzón i la plaça de Josep Pla. Tot i que el marge de maniobra és molt limitat per la pròpia configuració del passatge, el projecte té com a objectiu millorar el paviment, que actualment és molt irregular i que ha patit una considerable degradació. També es modificarà una escala d’accés, de forma que s’adeqüi a les normes d’accessibilitat.

Amb aquesta actuació s’inicia un seguit de 88 projectes, amb un centenar d’actuacions arreu de la ciutat. Són intervencions dissenyades a partir de tres eixos prioritaris: la millora qualitativa de l’espai públic (reposició i manteniment d’infraestructures, parcs i jardins), la recuperació i millora del medi natural i la millora dels equipaments.

Pel que fa a l’actuació que comença dimecres, té un pressupost de 26,892 euros (IVA inclòs) i ha estat encarregada a l’empresa Reforma y Obras Civil Habitats Const., SL., amb un termini d’execució d’un mes i mig. Està previst que properament es dugui a terme també l’arranjament d’un talús al carrer dels Dipòsits, la pavimentació d’un tram de la vorera de la Rambleta del Pare Alegre, una remodelació del paviment i el drenatge de l’espai esportiu del carrer de Jacint Elies i una millora de l’accessibilitat al carrer de Monistrol, entre d’altres programades.