Tres derrotes i un empat del Juvenil A del Jàbac en les primeres quatre jornades de lliga

El conjunt egarenc ha caigut amb contundència aquest cap de setmana davant el Cornellà per 1-4 | Tot i la mala ratxa, l'equip tècnic manté la confiança en el projecte i està convençut que aviat podran aixecar el vol

18 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:21h
La Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa està vivint un començament de temporada negre. Ja han disputat quatre jornades i encara no han tastat el gust de la victòria. Dels 12 punts possibles, els egarencs tan sols n'han sumat un, gràcies a l'empat contra el Manresa en el segon partit del campionat. Aquest cap de setmana han perdut amb contundència davant el Cornellà per un gol a quatre.

Les sensacions del conjunt de Dani López eren positives durant la primera part. Tot just començar el partit van estavellar una pilota al pal i van protagonitzar la immensa majoria d'ocasions de gol dels primers 45 minuts. Tot i això, es va arribar al descans sense gols i amb la sensació que el partit estava obert. Tots dos conjunts mantenien intactes les seves aspiracions per endur-se els tres punts.

A la segona, el Cornellà va fer una passa endavant en el seu joc i va saber aprofitar amb
èxit els seus punts forts per fer pujar al marcador el primer gol del partit. Als de Can Jofresa el
partit se'ls va posar complicat quan minuts després d'obrir la llauna, el Cornella va ampliar la distància en el marcador. El Jàbac es va veure superat de dalt a baix i no va poder fer res per evitar la golejada.

Tot i el difícil inici de lliga, el tècnic es mostra ferma i convençut que les coses tard o d'hora acabaran sortint i que aquest punt de sort que potser no està tenint en els primers enfrontaments, amb treball, dedicació i professionalitat, sortirà.