FOTO i VÍDEO L'espectacular «Bicicleta Humana» a Terrassa

500 ciclistes es van donar cita a la Plaça Nova en una nova edició de La Pedalada per la Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible

Fotografia del 'Circuit de la Bicicleta Humana' a la Plaça Nova de Terrassa
Fotografia del 'Circuit de la Bicicleta Humana' a la Plaça Nova de Terrassa | Rafel Casanova BCF
Redacció
18 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:33h
La Pedalada va triomfar l'any passat a Terrassa i els organitzadors volien tornar a repetir l'èxit en l'edició 2017. Esperaven una gran mobilització i els amants de la bicicleta no van fallar. 500 persones es van reunir a la Plaça Nova per deixar una nova i espectacular instantània. Estaven tots convocats ahir a mig matí per completar un circuit marcat al terra de la plaça que, vist des de dalt, representa una "Bicicleta Humana" gegant. A part de la fotografia, els participants -de totes les edats- van recórrer els carrers de la ciutat per reclamar una mobilitat més segura i sostenible a la ciutat de Terrassa.
 

Fotografia del 'Circuit de la Bicicleta Humana' a la Plaça Nova de Terrassa Foto: Rafel Casanova BCF


Els ciclistes resseguien les línies marcades al terra de la plaça per generar un efecte visual continuat des de l'aire. En el següent vídeo es pot apreciar el procés des d'un altre angle.L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va assistir a la sortida de la passejada amb bicicleta pel centre de la ciutat i ho va compartir en el seu compte de Twitter. El va acompanyar el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol.