El CN Terrassa, eliminat de la Champions League

Un balanç de dues victòries i dues derrotes en la primera fase deixen fora d'Europa l'equip de Dídac Cobacho

El CN Terrassa, en el primer partit contra l'OSC Budapest.
El CN Terrassa, en el primer partit contra l'OSC Budapest. | CN Terrassa
Redacció
18 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:49h
L'equip masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa ha quedat eliminat de la Champions League, amb un balanç de dues derrotes i dues victòries. El conjunt terrassenc tanca així la seva participació a màxima competició continental de clubs de waterpolo.

L'equip egarenc va debutar amb una contundent derrota contra l’OSC Budapest en la primera fase de la Champions League que s'ha disputat a Banja Luka (Bòsnia i Hercegovina). Els hongaresos, favorits per encapçalar el grup, es van imposar per 5 a 11. L’OSC Budapest va fonamentar el triomf en un inici impecable que s’ha reflectit en un parcial de 0 a 4. 

En el segon partit, el conjunt dirigit per Dídac Cobacho es va imposar amb solvència al CF Portuense (3-14). Després d'un inici equilibrat, el conjunt terrassenc va decantar la balança al seu favor amb un parcial de 0 a 5 en el segon període que ha aplanat el camí del triomf.

En un matx determinant per aspirar a la classificació per a la segona fase, el CN Terrassa va perdre el tercer partit de la primera fase contra el Sintez Kazan (4-6). El conjunt de Dídac Cobacho va plantar cara en tot moment al poderós equip rus, que va decantar la balança al seu favor en el segon quart amb un parcial de 2 a 4.

El CN Terrassa ha tancat la seva participació a la Champions League amb una victòria contundent (7-23) contra l'equip amfitrió, el Banja Luka bosnià. Amb aquest triomf, el conjunt de Dídac Cobacho finalitza tercer del grup A amb sis punts, per darrere de l'OSC Budapest i del Sintez Kazan, els dos equips que accediran a la segona fase. Tot i que el matx era intranscendent, el CN Terrassa se l'ha pres molt seriosament i s'ha mostrat molt superior des del principi als amfitrions, que s'han refermat com l'equip més fluix del grup.