Turmo (PP), sobre l'1-O: «És un simulacre de votació barroer sense cap garantia democràtica»

Assegura que el primer d'octubre és un diumenge qualsevol per anar "a la platja, a la muntanya o fer esport" | El dirigent popular, a més, ofereix els seus serveis d'advocat de manera gratuïta per a tots aquells que vulguin denunciar el Govern

Sergi Ambudio
15 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:45h
El president del Partit Popular de Terrassa, Gabriel Turmo, és un usuari força actiu a les xarxes socials. Ha aixecat polèmica amb els seus escrits i fotografies més d'una vegada. Aquest divendres, coincidint amb l'inici de la campanya del referèndum d'autodeterminació de Catalunya, el líder popular ha volgut enviar un missatge contundent sobre l'1-O.

Segons Turmo, el primer d'octubre és un diumenge qualsevol per anar "a la platja, a la muntanya o fer esport". Titlla la seva publicació d'"important" davant la "bona fe de moltes persones" i recorda que el referèndum, i tot el que l'envolta, promogut per la majoria parlamentària de Junts pel Sí i la CUP és "il·legal". El dirigent, de fet, va més enllà i el qualifica de "simulacre de votació barroera i sense cap garantia democràtica".

Així doncs, si el proper 1 d'octubre s'obren els col·legis electorals a Terrassa, Turmo assenyala que no hi ha cap "votació democràtica" convocada per aquell dia i, per tant, no s'ha d'anar a votar ni formar part de cap mesa electoral tot i rebre una comunicació oficial del Govern de la Generalitat. "Pensin que l'autoritat que es rebel·la contra l'ordenament jurídic no ha de ser obeïda. No hi ha desobediència, sinó compliment de la llei", afirma.



A més a més, Turmo ofereix els seus serveis d'advocat de manera "totalment gratuïta" a tots aquells que vulguin denunciar o emprendre una acció legal contra l'executiu de Carles Puigdemont. "Units per la llibertat, el feixisme serà derrotat", conclou.