Anna Gabriel i Benet Salellas demanen el vot pel «sí» a Terrassa

Serà el tercer gran acte de campanya nacional de la CUP per l'1-O | Més enllà del míting polític, hi haurà un vermut, un dinar popular i un concert al Parc de Vallparadís

Anna Gabriel, diputada al Parlament de Catalunya per la Candidatura d'Unitat Popular - Crida Constituent.
Anna Gabriel, diputada al Parlament de Catalunya per la Candidatura d'Unitat Popular - Crida Constituent. | ACN
Redacció
14 de setembre del 2017
Actualitzat el 17 de setembre a les 11:50h
La campanya del referèndum d'autodeterminació de Catalunya es posarà en marxa aquesta nit a les 00:00 hores. Tot just quedaran 15 dies per l'1 d'octubre i els partits i entitats sobiranistes engegaran la maquinària per mobilitzar els votants partidaris de la independència. La CUP començarà la seva campanya "Viure vol dir prendre partit" a Hospitalet de Llobregat i aterrarà a Terrassa diumenge, en el tercer acte nacional de la formació. El dia abans, dissabte, haurà passat per Blanes.

La CUP fa una aposta clara per Terrassa, on creu que hi pot mobilitzar força electorat de cara l'1-O. A partir de les dotze del migdia, a l'Hort dels Frares del Parc Vallparadís (a l'altura de l'estació de FGC Terrassa Universitat, sota el pont de l'Avinguda Jacquard), els diputats al Parlament de Catalunya Anna Gabriel i Benet Salellas es posaran rere el faristol i prendran la paraula. També hi dirà la seva l'antropòleg Manuel Delgado.

L'acte tindrà un format de míting, on els tres convidats pronunciaran un discurs per encoratjar els presents a introduir la papereta amb el "sí" a la independència en el referèndum. Està previst que aquesta primera part s'allargui fins a dos quarts de dues del migdia, quan hi haurà un vermut amb música. A les dues en punt hi ha programat un dinar popular a càrrec de les treballadores en vaga de Cos Emergia. Els beneficis es destinaran íntegrament a la "lluita contra la precarietat laboral". Ja a la tarda, el duet de cantautors Jo Jet i Maria Ribot tancaran la jornada amb un concert.