Un ferit amb cremades de primer grau per la fuita de gas propà d’un camió cisterna

Es tracta del camioner, que va haver de ser traslladat a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa

Redacció
13 de setembre del 2017
Actualitzat el 14 de setembre a les 12:38h
Un camioner pateix cremades de primer grau per una fuita de gas propà en el seu camió cisterna. Cap a tres quarts de deu del matí d’ahir, el servei d'emergències 112 va alertar dels fets a la Policia Municipal de Terrassa. Una patrulla es va desplaçar fins al polígon industrial de Can Parellada.

A part dels agents locals, també s'hi va personar una patrulla dels Mossos d'Esquadra, tres efectius del Cos de Bombers i una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques. Els sanitaris van atendre en primera instància el camioner en el mateix lloc dels fets i, posteriorment, el van traslladar a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa per fer-li els tractaments necessaris. 

Mentrestant, la Policia va tallar el trànsit de vehicles de motor i de vianants de la cruïlla del carrer de Venus amb el carrer de Mercuri fins que els Bombers van determinar que ja no hi havia perill d’intoxicació. Sembla que els fets es van produir quan dos camions estaven fent un transvasament del gas a la via pública i una de les vàlvules de seguretat de la cisterna d’un d’ells es va avariar i va provocar la fuita del gas. Els agents van sancionar els camioners i van restablir el trànsit de la zona.