Gran paper dels nedadors terrassencs Velasco i Escofet a la 82a Travessada al Port de Salou

Els dos representants del Club Natació Terrassa van quedar tercers en categoria infantil

Queralt Velasco en el podi a Salou
Queralt Velasco en el podi a Salou | CN Terrassa
12 de setembre del 2017
Actualitzat a les 18:24h
Els nedadors del Club Natacií Terrassa Queralt Velasco i Pol Escofet van obtenir una meritòria tercera plaça en categoria infantil en la 82a Travessada al Port de Salou, a Tarragona, que va celebrar-se ahir. La prova, d'una distància de 2.150 metres, estava organitzada pel Club Natació Reus Ploms.

Velasco va aturar el crono en 28’27”, marca que li va proporcionar un esglaó en el podi en la categoria general femenina. El triomf infantil va correspondre a Laura Rodríguez, del Club Natació Igualada, amb un registre de 27’27”, mentre que Paula Juste, Club Natació Lleida, va ser segona amb un temps de 28’08”.

Al seu torn, Escofet va establir una marca de 28’24” que el va situar setzè en la general masculina, però li va valdre per creuar la meta com el tercer més ràpid de la categoria infantil. Pol Roca, del Lleida, va imposar-se en categoria infantil amb 27’38” per davant de Roger Pastor, del Club Natació Sabadell, que va ser segon amb un registre de 27’42”.

El CN Terrassa va comptar amb tres representants més en aquesta prova. Cristina Riba va finalitzar quarta en categoria màster +40 i 34a de la general amb 36’23”, Gerard Velasco va classificar-se novè en categoria júnior i 31è de la general amb un temps de 30’’34” i Xavier Labarias va ser setè en categoria màster +50 i 74a de la general amb una marca de 42’52”.