El PP de Terrassa continua amb el seu tradicional boicot als actes de la Diada

Els populars asseguren que el partidisme polític i la manipulació per part del separatisme ha "empitjorat" aquest darrer any | Consideren que Ballart és partidari d'un "referèndum il·legal"

Redacció
07 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:06h
El grup municipal del Partit Popular de Terrassa no participarà en els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya a Terrassa. No és pas novetat, ja que els populars han declinat les invitacions des del 2014. Enguany, però, asseguren que la "manipulació i partidisme polític" dels partits independentistes ha "empitjorat".

Per això, per "coherència" amb els seus posicionaments, no hi haurà cap representant del PP en l'acte troncal d'avui a la tarda, en el qual participarà el director de l'ONG Proactiva Open Arms, Òscar Camps, ni en cap de la resta de cites institucionals convocades per l'Ajuntament de Terrassa.

"No podem participar en cap dels actes que es promouen institucionalment des de l'Ajuntament de Terrassa, governat pel bipartit de l'estelada (PSC i PDECat) i un alcalde que ja ha mostrat la seva simpatia per una celebració d'un referèndum il·legal", justifiquen en un comunicat.