Més de 500 nens de Terrassa rebran un cop de mà per comprar material escolar

Serà gràcies a la campanya "Tornada a l'Escola Solidària" de Creu Roja i Carrefour, que ha tingut lloc aquest darrer cap de setmana, i ha recollit material per valor de gairebé 9.000 euros

Els organitzadors coincideixen en destacar el paper clau que han tingut els voluntaris de Creu Roja
Els organitzadors coincideixen en destacar el paper clau que han tingut els voluntaris de Creu Roja | Creu Roja
Redacció
05 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:16h
 L'edició 2017 de la campanya solidària Tornada a l'Escola Solidària ha estat un èxit. Així ho consideren els organitzadors, Creu Roja i la Fundació Solidaritat Carrefour, que coincideixen en assenyalar que l'alta participació de la ciutadania ha estat clau per complir amb les expectatives.

Durant el darrer cap de setmana, 25 supermercats i hipermercats de Catalunya, dos dels quals de Terrassa, van recaptar material escolar per a famílies amb nens i nenes en edat escolar que estigui travessant per dificultats econòmiques. S'ha recollit material per valor de 8.669,51 euros, dos mil més que en l'edició anterior.

La iniciativa, que va aplegar més d'un centenar de voluntaris i voluntàries de la Creu Roja de Terrassa, donarà cobertura a 513 infants terrassencs d'entre tres i setze anys. A escala de tot l'Estat, els organitzadors esperen donar un cop de mà a 6.000 nens i nenes en situació d'emergència social.