Segona jornada del Festival de Circ de Terrassa: què no ens podem perdre?

La novena edició del festival trepitjarà carrer per primera vegada i ho farà amb tres espectacles i la primera entrega dels tallers de circ per a petits i grans

Un instant de l'espectacle El Apartameto
Un instant de l'espectacle El Apartameto | Cirk Abaut It
Redacció
05 de setembre del 2017
La novena edició del Festival de Circ de Terrassa va engegar motors diumenge al Centre Cultural i avui trepitjarà carrer en la segona jornada de programació. El tret de sortida serà a les onze del matí amb l'estrena dels Tastets de Circ 2017, els tallers oberts a petits i grans per aprendre diferents tècniques d'aquesta branca de les arts escèniques. Duraran dues hores, fins a la una del migdia, i s'allargaran fins diumenge. Tindran lloc al carrer de l'infant Martí i aniran a càrrec de l'Associació Tub d'Assaig 7.70.

La resta d'actes i espectacles començaran a mitja tarda i s'encadenaran fins a gairebé la mitjanit. Per avui hi ha programades tres actuacions, totes elles emmarcades en el cicle Som estiu!, en diferents indrets de la ciutat.

A les 19h - Espectacle Wooow: Una eixelebrada travessia que barreja el circ la màgia, el gest i la improvisació. Anirà a càrrec de la companyia Nando Caneca i serà a l'Espai Xemeneia de la plaça de l'Assemblea de Catalunya.

A les 20:30h - Espectacle El Apartamento: Pur talent. Barreja dels elements de la vida quotidiana amb les acrobàcies més espectaculars. Es pot saltar i fer tombarelles mentre et canvies de roba, menges o canvies una bombeta? Ells sí. Protagonitzat per la companyia Cirk Abaut It. El carrer de l'Infant Martí es convertirà en un escenari improvisat i obert a tothom.

A les 22 h - Espectacle A Salto Alto: Amb la història romàntica de la Ventafocs com a excusa, l'espectacle fa una crítica ferotge al consumisme desenfrenat de la nostra societat. A càrrec de la companyia Circo No Ato. Serà a l'Espai Xemeneia de la plaça de l'Assemblea de Catalunya, que avui farà doblet.