Torna la calor per unes hores abans de dir adéu a l'estiu

Les temperatures s'enfilaran i arribaran a màximes més elevades que aquest cap de setmana | Avui serà un dia tranquil, però demà s'espera un altre episodi de ruixats | La setmana enfilarà la recta final amb un ambient semblant al de finals d'agost

Redacció
05 de setembre del 2017
La pujada de les temperatures durarà un parell de dies
La pujada de les temperatures durarà un parell de dies | Adrià Costa
Si ahir el dia es va presentar amb força inestabilitat meteorològica i tot apunta que demà es poden tornar a repetir els ruixats i tempestes puntuals, avui serà un dia serè, clar i tranquil. Farà sol a bona part del país i les temperatures s'enfilaran fins a màximes bastant més altes que el cap de setmana. Els termòmetres poden arribar a superar els 30 graus en moltes zones del país. Així doncs, la calor d'estiu tornarà a fer acte de presència, tot i que només per unes hores. 

Si es compleixen les previsions, el temps d'avui serà un oasi. Els mapes indiquen que al llarg de dimecres i dijous es tornaran a repetir els episodis de fortes precipitacions. De fet, de cara a demà s'espera aigua amb més intensitat que ahir. En aquesta ocasió, afectarà la majoria d'indrets del territori. Per dijous, més del mateix, però amb menys abundància. 

Encara és aviat per determinar amb precisió quin temps ens espera de cara a finals de setmana, però tot fa pensar que, durant la segona part de la setmana, la sensació de final d'estiu serà molt més evident.